תפריט חורף ווסט סייד – מסעדת שף

 
ראשונות קרות
סלט ירוק של חורף 55
לבבות חסה, מיקס עלים, אנדיב, ויניגרט יוזו והדרים ושקדים לבנים
סלט עגבניות 55
עגבניות בצבעים, גספצ’יו עגבניות, פירורי לחם שום, צ’יפס בזיליקום ובלסאמי
טונה ניסואז 75
קונפי טונה, חסה סלנובה, ביצה חצי קשה, אנשובי, צלפים, תפו”א ואיולי צלפים
טרטר דג ומלפפונים 65
גספצ’יו מלפפון ונענע, אפונת וואסבי, “לאבנה” ואבקת זיתי טאסוס
קרפצ’יו בקר קלאסי 65
בלסאמי, איולי חרדל, קונפי שום ושמן זית
טרטר בקר ישראלי 68
בורגול, טחינה עמבה, פילה חציל, עגבנייה מגורדת ופלפל חריף מטוגן
פטה כבד אווז וערמונים 85
אגסים מזוגגים ביין אדום, בריוש ואגוזי לוז
 
ראשונות חמות
סיגר דגים 65
עגבניות מגורדות, “לאבנה” עמבה ועלים טריים
שקדי עגל 78
כרוב ממולא ריזוטו ומח עצם, בייבי שומר צלוי וקרמל עגבניות וצ’יפוטלה
כבד אווז וסלקים בייבי 105
סלקים מזוגגים בגסטריק סלק, ג’ינג’ר ולמון גראס, קראמבל פיסטוק ושמן שומשום
מרק היום 38
משתנה על פי השף
ריזוטו כרובית 68
אפונת שלג, שקדים לבנים קלויים וגבינת לימון
 
מנות עיקריות
ניוקי פטריות וערמונים 85
פטריות צלויות, ציר פורצ’יני וכמהין, תרד וחלמון קונפי (צמחוני)
סלמון במרינדה 95
קרם בטטה לבנה, סלקים אפויים על מלח, שימג’י בגלייז טריאקי ופרח זוקיני בטמפורה
לוקוס וחצילים 110
קרם חציל לבן, בוקסות חציל, סלט עדשים חם וטחינה שחורה
עוף בקראסט וואסבי 95
רוטב סאטה, רייס קייק פריכים, סלט מלפפונים וכוסברה
אנטריקוט 350 גרם 170
צי'פס תפו''א בגרמולט עשבים ורוטב פלפלת
פילה בקר 160
פירה כמהין, מח עצם ובצלי פנינה מזוגגים ברוטב בורדולייז
אוסובוקו טלה 120
ניוקי תפוח אדמה, ארטישוק ירושלמי, ציר טלה ועגבניות
סינטה עגל 140
רוטב בורדולייז מרווה ורוטולו ארטישוק ירושלמי
 
ספיישל שף
- 50 ש׳׳ח ל-100 גרם
אנטריקוט פריים ריב מיושן על העצם (600-1200 גרם) מוגש עם סלט ירוק, צ’יפס תפו”א, פירה כמהין ורוטב בורדולייז